Sunday, May 17, 2009

Ni uns ni els altres

Front a l'imminent arribada de la imatge del president CAmps a la banqueta dels acusats, als de PP no se'ls occorre res millor que dir "ei, que ells també tenen casos de corrupció!!". De forma que així tots ja poden tindre clar que senzillament no hi ha alternativa. Uns són lladres i cutres, i els altres són cutres i lladres. Què hi farem?

Així doncs, tal volta la millor solució per al ciutadà corrent siga deixar-los fer, que continuen amb la seua vida surrealista manegant els afers públics (?) com qui es fa cada dia el seu esmorzar i anar fent per sobreviure de la forma més digna possible.

No sé si eixa és la meua idea de vida en societat. Tal volta per viure en una societat així paga més la pena viure aïllat. Així al menys no tens obligacions a complir per poder optar a uns drets que tal i com van les coses cada dia són més dubtosos de tindre.

I a mi encara el que em sembla més greu de tot és la manca absoluta de reacció per part de la població. Anem a vore, a cas hi havia algú amb un mínim sentit de crítica que no sapiguera que el PP estava fent pràctiques d'ètica dubtosa? Jo no en tenia de proves, però si tinc ulls a la cara. I de la mateixa manera, dels centenars de governs locals del PSOE, algú es creu que no hi haurà un bon grapat de podrits i ben podrits? Però tot i això ahí estan, per què no tenen (ni uns ni els altres) cap altre interés que perpetuar-se amb una retòrica anguniosa, i sense cap mirament per cobrir les necessitats del poble. I si ahí estan uns i altres és per què se'ls continua votant!! Però fins a quan? Què més a de passar per a que la gent passe de anar a votar a esta colla de lladres i xorisos a votar en blanc, al partit antitaurí o no anar a votar en massa? És urgent que hi haja un tomb fort per a que tot es moga. Les estructures actuals estan totes florides i pudentes. El sistema econòmic a fet figa i cal repensar de dalt a baix la forma d'organitzar-nos. I això no ho farà qui ens ha dut on estem.

S'acosten canvits, podem organitzar-los o deixar que ens caiguen a sobre. Cadascú que trie.

No comments:

Post a Comment